Stealth Bomber

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Στην αντιγραφή του αμερικανικού αεροσκάφους που κατέρριψε προχωρά το Ιράν

Στην αντιγραφή του αμερικανικού αεροσκάφους που κατέρριψε προχωρά το Ιράν
"Όταν σπάσουμε τους κωδικούς" το Ιράν "θα αποκτήσει σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τις αμερικανικές τεχνικές κατασκοπείας", σημείωσε ο Σορουρί

Το Ιράν θα αντιγράψει το αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου RQ-170 που αναχαίτισε την περασμένη εβδομάδα και θα εξοπλίσει με αυτό τις δυνάμεις του, δήλωσε σήμερα Ιρανός κοινοβουλευτικός τον οποίο επικαλείται η κρατική ιρανική τηλεόραση.

"Βαίνουμε προς την ολοκλήρωση της αποκρυπτογράφησης των κωδικών" του μη επανδρωμένου αεροσκάφους και "το προσεχές στάδιο θα είναι η αναπαραγωγή του", δήλωσε ο Παρβίζ Σορουρί αξιωματούχος της κοινοβουλευτικής υποεπιτροπής για την ιρανική εθνική ασφάλεια.
"Στο προσεχές μέλλον θα είμαστε ικανοί να το παράγουμε εν σειρά", προσέθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας μάλιστα ότι η ιρανική εκδοχή του μη επανδρωμένου αεροσκάφους "θα υπερτερεί" μάλιστα του αμερικανικού.
"Όταν σπάσουμε τους κωδικούς" το Ιράν "θα αποκτήσει σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τις αμερικανικές τεχνικές κατασκοπείας", σημείωσε ο Σορουρί. "Δεν μπορώ να πω πότε θα γίνει αυτό, αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο", κατέληξε.
Η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι οι μονάδες της ηλεκτρονικού πολέμου κατάφεραν στις 4 Δεκεμβρίου να πάρουν τον έλεγχο ενός RQ-170 Sentinel το οποίο είχε διεισδύσει στον ιρανικό εναέριο χώρο από το Αφγανιστάν και ότι το προσγείωσαν με επιτυχία στο ιρανικό έδαφος χωρίς να προκληθούν σημαντικές ζημιές.

"Η" Online 12/12 13:49

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου